Samsø har fået en ny ejendomsmægler. Lone Leth Skyldal har slået dørene op til den uafhængige ejendomsmæglerforretning, Samsø Mægleren. Hjemmesiden er lavet af Freelancejournalisten.dk

Samsø Mægleren er i luften

Samsø har fået en ny ejendomsmægler, Lone Leth Skyldal. Hendes nye forretning kalder hun Samsø Mægleren, og den nye hjemmeside er naturligvis lavet af Freelancejournalisten.dk.

Selvom ejendomsmæglerforretningen Samsø Mægleren er helt ny, er det en særdeles erfaren kvinde, som stå bag.

Lone Leth Skyldal er uddannet i både banksektoren, og ejendomsmæglerbranchen og kan blandt andet skrive både ejendomsmægler, Valuar og Køberrådgiver på sit CV.

Men vigtigst af alt når det lige netop gælder Samsø, har Lone Leth Skyldal et unikt lokalkendskab, som både købere og sælgere kommer til at nyde godt af.

Lone Leth Skyldal er nemlig både født, opvokset og uddannet på Samsø, hvorfor hun kender øen ud og ind og ikke mindst har en helt unikt lokalt netværk i baghånden.

Samsø Mægleren kommer primært til at satse på internettet og de sociale medier til annoncering. ejendomme og i stedet for en fysisk butik, hvor kunderne skal komme, vil Lone Leth Skyldal i stedet kommet ud til kunderne.

"Når det gælder bolighandler på en specifikt lokalt geografisk område som Samsø, mener jeg, det vil være meget bedre kundeservice, at jeg kommer ud til kunderne, i stedet for, at de skal komme til mig. Da jeg jo netop sælger min ejendomsmæglerforretning på den personlige kontakt, giver det meget mere mening, at jeg er opsøgende, når kunderne efterspørger.", påpeger Lone Leth Skyldal og henviser til, hun alligevel ikke kan passe en fysisk butik samtidig med, hun er ude "i marken"

"Og når jeg samtidig fokuserer på internettet og de sociale medier som det primære udstillingsvindue, er der jo ingen grund til, at kunderne skal komme i min butik for at kigge på boligerne på en computerskærm. Da er det meget bedre, jeg kommer og viser mine boliger og taler med kunderne. Dét synes jeg, er god kundeservice," fastslår Lone Leth Skyldal.

Samsø Mægleren har fået lavet sin nye hjemmeside www.samsomaegleren.dk hos Freelancejournalisten.dk