Google Adwords er effektiv online-annoncering. Freelancejournalisten.DK kan både hjælpe med oprettelse, udarbejdelse samt løbende overvågning og administration.

Google Adwords...

... er effektivt annoncering

Når vi fokuserer på annoncepriser i forhold til målbar effektivitet, er Google Adwords fortsat blandt de mest effektive annonceringsmuligheder.

Det skyldes forholdsvis lave annonceringspriser, når vi sammenligner med traditionel annoncering. Google Adwords er en præcis og specifik annoncetekst henvendt direkte til potentielle kunder, lige netop når deres behov opstår med en søgning på Google.

Derfor er Google Adwords også ét af de mest benyttede og effektive online annoncemedier, og Freelancejournalisten.DK har mange års erfaring i at udarbejde de helt rigtige annoncekampagner.

At benytte en professionel ordekvilibrist er nemlig garanti for, at ordlyden i hver enkelt annonce altid er i øjenhøjde med det, den potentielle kunde er på jagt efter i sin søgning.

Kombineret med løbende overvågning og justering af annoncekampagnen samt Google Analytics, giver det både et målbart analyseredskab til fremtidig justeringer samt langt flere specifikke kunder, end det er muligt at opnå med traditionelle og trykte annoncer.

Google Adwords er...

... de små annoncer i toppen, bunden eller højre side, når du søger på Google.

Med Google Adwords skaber kombinationen af det pågældende søgeord og en præcis ordlyd i annoncen, en meget synlig værdi.

Jo mere specifik annoncekampagnen er udarbejdet, des bedre bliver klikfrekvensen, der afslører, om annonceringen har effekt.

Få annoncekampagnen udarbejdet hos Freelancejournalisten.DK og opnå højere klikfrekvens. Det giver et positivt udslag på bundlinjen.