Samsø har fået en ny ejendomsmægler. Lone Leth Skyldal har slået dørene op til den uafhængige ejendomsmæglerforretning, Samsø Mægleren. Hjemmesiden er lavet af Freelancejournalisten.dk

Hjemmeside til Samsø Mægleren

Samsøs nyeste ejendomsmægler, Lone Leth Skyldal og Samsø Mægleren har fået lavet hjemmeside af Freelancejournalisten.dk.

Bag ejendomsmæglerforretningen Samsø Mægleren står en særdeles erfaren kvinde.

Lone Leth Skyldal er uddannet i både banksektoren, og ejendomsmæglerbranchen og kan blandt andet skrive både ejendomsmægler, Valuar og Køberrådgiver på sit CV.

Men vigtigst af alt når det lige netop gælder Samsø, har Lone Leth Skyldal et unikt lokalkendskab, som både købere og sælgere kommer til at nyde godt af.

Lone Leth Skyldal er nemlig både født, opvokset og uddannet på Samsø, hvorfor hun kender øen ud og ind og ikke mindst har en helt unikt lokalt netværk i baghånden.

Samsø Mægleren satser primært på internettet og de sociale medier til annoncering. ejendomme. I stedet for en fysisk butik, hvor kunderne skal komme, vil Lone Leth Skyldal derfor i stedet komme ud til kunderne.

"Når det gælder bolighandler på en specifikt lokalt geografisk område som Samsø, mener jeg, det er meget bedre kundeservice, at jeg kommer til kunderne, i stedet for, at de skal komme til mig. Da jeg jo netop sælger min ejendomsmæglerforretning på personligekontakt, er det naturligvis mig, som skal være opsøgende, når kunderne efterspørger rådgivning", påpeger Lone Leth Skyldal. Hun påpeger samtidig, at hun alligevel ikke har mulighed for at passe en fysisk butik samtidig med, hun er ude "i marken"

"Når jeg fokuserer på internettet og de sociale medier som mit primære udstillingsvindue, er der jo ingen grund til, at kunderne skal opsøge min butik for at kigge på boligerne på en computerskærm. Da giver jeg bedre rådgivning, ved at komme ud til kunderne og vise mine boliger og derfra tage den videre dialog. Dét synes jeg, er rigtig god kundeservice," fastslår Lone Leth Skyldal.

Samsø Mægleren har fået lavet hjemmeside www.samsomaegleren.dk hos Freelancejournalisten.dk