Tekstforfatter udarbejder tekst...

... med fokus på skarpe budskaber. Kun fantasien sætter grænser

Brug en skarp og professionel tekstforfatter, når budskabet skal fastholdes - og ristes.
Som erfaren tekstforfatter sikrer Freelancejournalisten.DK, at akademiske og teknisk tunge tekster bliver omformuleret til et forståeligt dansk målrettet modtageren.

Med min professionelle tilgang bliver det fagligt tunge og komplicerede stof forankret, fastholdt og formidlet - og modtageren skal naturligvis altid være i fokus.

Redigering og resuméer
Mange virksomheder og organisationer udgiver lange rapporter, beretninger med tekniske tunge tekster og andet dokumentationsmateriale.

For at lette læsningen kan det derfor være en god service at entrere med en tekstforfatter, der kan supplere med kortfattede resuméer af hele tekstpassager eller udvalgte afsnit.

Få Freelancejournalisten.DK til at assistere med tekstforfatning og tekstredigering

Ekstern koordinering

En totalløsning der giver mening

I processen med at udarbejde tekstmateriale skal der ofte bruges megen tid på koordinering og kommunikation med fx marketing, grafiker, trykker eller fotograf.

Når tekster og andet tekstmæssig indhold bliver udliciteret til Freelancejournalisten.DK, vil det også være naturligt at videregive den overordnede koordinering og kommunikation med alle andre dele af opgaven.

Det er en totalløsning, der frigiver kundens tid til andre og mere relevante opgaver.