Freelancejournalisten har lavet ny hjemmeside til Trygt Miljø i Viborg. Hjemmesideløsningen til Trygt Miljø er lavet i samarbejde med Itide i deres opdaterede CMS - Ajour v5. Det vil sige, at Itide har udviklet skabelon til administration, og Freelancejournalisten opbygget hjemmesiden og i tæt samarbejde med Trygt Miljø lavet indhold. Kontakt Freelancejournalisten hvis du også skal have lavet en ny hjemmeside.

Trygt Miljø - ny hjemmeside

Freelancejournalisten har lavet ny hjemmeside til Trygt Miljø i Viborg.

Trygt Miljø i Viborg har fået lavet ny hjemmeside www.trygtmiljoe.dk af Freelancejournalisten i samarbejde med Itide.

Løsningen er udarbejdet i den nye og opdaterede CMS - Ajour v5. Det vil sige, at Itide har udviklet alle skabeloner til administration, og Freelancejournalisten har opbygget hjemmesiden - og i tæt samarbejde med Trygt Miljø udarbejdet indhold.

Let at administrere
Som altid når Freelancejournalisten leverer hjemmesider, er der fokus på, at det er meget vigtigt, kunden efterfølgende selv har mulighed for at ændre, rette og tilføje alle former for indhold på deres hjemmeside uden det er nødvendigt med ekstern hjælp. Mange vælger dog fortsat at benytte assistance fra Freelancejournalisten, men det er bestemt ikke noget krav.

Det har altid været muligt at administrere sin egen hjemmeside i Ajour. Men med CMS Ajour v5 – er alle funktioner til administration om muligt blevet endnu mere intuitive og lette at arbejde med, også selv om man ikke har den store forhåndserfaring som webmaster.

Det ændrer dog ikke ved, at der indledningsvis er et stort arbejde i at opbygge hjemmesiden og sikre, at indholdet er let at indeksere for søgemaskinerne med sammenhænge mellem tekst, billeder og ikke mindst gennemarbejdet SEO.

Trygt Miljø bliver synlig
Dermed har Trygt Miljø fået et meget effektivt aftryk i cyberspace til at synliggøre deres vigtige socialpædagogisk omsorgsarbejde.

Trygt Miljø er nemlig specialister i at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for borgere, som har behov for ekstra tryghed og støtte. Men i den grad også at skabe de sikre og trygge rammer for de medarbejdere, som arbejder inden for området

Trygt Miljø har speciale i at forebygge svære konfliktfyldte situationer, når der opstår udadrettet og uhensigtsmæssig adfærd, der skaber utryghed i omgivelserne.

Alle medarbejdere hos Trygt Miljø har mange års erfaring i at tage ansvar for alle de opgaver, de løser, og de er uddannet til at fokusere på borgerens værdighed og integritet i det vigtige omsorgsarbejde.

Læs meget mere om Trygt Miljø på deres hjemmeside www.trygtmiljoe.dk - og tag endelig kontakt til Freelancejournalisten, hvis du også skal have lavet en ny hjemmeside.