Det siger kunderne om...

... Freelancejournalisten.DK og Jonas Vestfalen.

Jeg er meget imponeret over hans måde at få en positiv vinkel på alt i en tekst, stort som småt.

Ejendomsmægler Lone Leth Skyldal om:

Opbygning, indhold og SEO til hjemmeside

»Jonas Vestfalen har et skarpt blik for detaljen. Specielt i forbindelse med udformning af tekst og materiale til hjemmesiden har han været en mester til at få det helt skarpe budskab frem på meget få anslag.

Jeg er meget imponeret over hans måde at få en positiv vinkel på alt i en tekst - stort som småt.

Jonas Vestfalen er hurtig, effektiv og enormt fleksibel. Derudover er han fantastisk til at bruge sit store netværk på de områder, hvor han ved, at andre har større kompetencer end ham selv.

Jeg kan varmt anbefale Freelancejournalisten.dk og Jonas Vestfalen.«


www.samsømægleren.dk

Segmentchef, forhandlersalg Michael Jacobsen om:

Kundemagasin, kundecases og fotografering

»Jeg har stor glæde af, at benytte Jonas Vestfalen’s kommunikationsmæssige kompetencer, når vi har et budskab, der effektivt skal videreformidles.

Med sin evne til at sætte sig grundigt ind i tingene, er jeg sikret, at Jonas Vestfalen leverer et skarpt budskab, der altid rammer vores kunder.

Uanset om det gælder projektledelse af et profilmagasin, udarbejdelse af en kundecase eller en enkelt fotoopgave sørger Jonas Vestfalen for, at opgaven bliver udført med grundighed og præcision - og naturligvis altid til den aftalte tid.«

Jonas Vestfalen har teknologiske indsigt og sætter sig ind i tingene. Samtidig sikrer han, at vores budskaber ikke drukner i teknisk tunge detaljer.

Adm dir. Henrik Skovgaard om:

Kommunikationsrådgivning, tekstmateriale, kundecases, elektronisk nyhedsbrev, pressearbejde og pressestrategi.

»Når det gælder at finde den gode og spændende historie, besidder Jonas Vestfalen det skarpe blik for at bringe de relevante detaljer frem i lyset på en levende og interesseskabende måde.

Han har teknologiske indsigt og sætter sig ind i tingene men sikrer samtidig, at vores budskaber ikke drukner i teknisk tunge detaljer samtidig med, at det heller ikke bliver banalt.

Jonas Vestfalen er proaktiv og holder sig løbende opdateret med, hvad der sker i vores branche. Det betyder også, at vores konsulenter dermed altid er sikret den nødvendige sparring, der gør, at vi løbende får udarbejdet nye kundecases, der rammer vores målgruppe.

I opgaveløsningen er vi sikret det skarpe fokus på vores målgrupper, og materialet kan desuden efterfølgende blive benyttet på flere platforme og i flere forskellige sammenhænge i forbindelse med vores markedsføring.«


www.diehl.com

Kiropraktor Jesper Overvad om:

Opbygning indhold til hjemmeside og webshop, webadministration, tekstarbejde, foto, håndtering af annoncering, Google Adwords og SEO

»Vi skal gøre det, vi er bedst til.

Derfor benytter vi altid Jonas Vestfalen fra Freelancejournalisten.dk, når vi skal have hjælp til at synliggøre vores kiropraktorklinik via vores hjemmeside i cyberspace.

Uanset om det gælder opbygning og struktur, tekst eller fotos til hjemmeside eller webshop eller annoncer til fagmedier, sørger Jonas Vestfalen for, at opgaven bliver løst.

Men vi kan også altid spørge Jonas Vestfalen, når det fx gælder Google Analytics eller Google Adwords eller for den sags skyld når det gælder alle andre webmæssige udfordringer, vi står med.

Hvis ikke han selv kan løse opgaven, finder han altid lynhurtigt nogle andre i sit netværk, så vores udfordring kan blive løst.«


www.netkiropraktor.dk
www.rygstoetten.dk

Adm dir. og projektleder Karsten Pedersen om:

Sparring og kommunikationsrådgivning, opbygning af og indhold til hjemmeside, generelt tekstarbejde, kundecases og fotografering

»Med sin formidlingsmæssige viden om, hvordan vi skal præsentere vores budskab til vores kunder, har vi stor glæde af den kommunikationsmæssige sparring med Jonas Vestfalen.

Uanset om vi skal kommunikere til web eller på tryk, overlader han ikke noget til tilfældighederne, og han sørger for at tage sig den tid, der er nødvendig, for at vi når frem til slutresultatet.

Det betyder samtidig, at vi også selv bliver væsentligt mere skarpe på, hvilket budskaber, vi sender – og til hvem.«


www.artelia.dk

Ejer og adm. dir. Jørn Vestergaard Hansen om:

Projektledelse af opbygning, indhold og administration på hjemmeside, generelt tekstarbejde, fotografering, grafisk opsætning af katalog.

»Med gennembearbejdede tekster hvor vores unødvendige fagudtryk er blevet elimineret, har Jonas Vestfalen sørget for, at både tekst og indhold på vores hjemmeside er skarpt, klart og tydeligt.

Dermed er vi sikret et professionel udtryk for vores virksomhed, og at vi fremstår som en kompetent rådgiver, som hjælper vores kunder gennem alle faser med den store beslutning, det er, når de skal vælge os til at bygge deres nye hus.

Jonas Vestfalen har skabt en profil for os, der gør, at vores kunderes kan identificere deres behov med vores rådgivning. Med sin professionelle indgangsvinkel til den formidlingsmæssige opgave, er vi samtidig sikret, at opgaverne altid bliver leveret, som vi har aftalt.

Vi er meget trygge ved samarbejdet på alle opgaver fra start til slut.«


www.vesterbohuse.dk
www.horninggrunde.dk

Torben Andresen Lindhardt, Uddannelses- og IKT-Sekretariat

Artikler om teknologi, elektronik og videnskab

»Jonas Vestfalen besidder den journalistiske forståelse for, hvordan man ”knækker koderne” og formidler vanskeligt tungt stof om teknologi, elektronik og it på en interessant og levende måde, der rammer vores brede målgruppe af læsere.

Uanset om det fx drejer sig om nanopartikler, GPS-teknologi, cyberspace eller bølgeenergi bevarer han overblikket i stoffets kompleksitet og sørger for at fange de væsentlige detaljer i sin formidling.«