SEO skaber synlighed i Cyberspace

Få løftet hjemmesidens indhold med SEO og få de potentielle kunders opmærksomhed. Det kræver skarpt fokus på søgemaskineoptimering.

At optimere virksomhedens hjemmeside til internettets søgemaskiner er et arbejdsområde, der hele tiden skal være i fokus.

En hjemmeside skal nemlig løbende opdateres med SEO for at være i topform. Selv om en hjemmeside teknisk set ikke bryder sammen på grund af manglende vedligehold som andet teknik og elektronik, er løbende søgemaskineoptimering afgørende for at bevare synlighed på internettet.

Og ligesom i Star Wars er kampen om topplaceringer og synlighed i Cyberspace benhård og nådesløs. Kun de stærkeste stjerner lyser på himlen og tiltrækker dermed de søgende og interesserede blikke.

I takt med at vi internetbrugere ændrer vores færden og adfærd i Cyberspace, sørger søgemaskinerne som fx Google også for, at de løbende ændrer deres altafgørende algoritmer til indeksering. Der betyder, at internettets mange millioner hjemmesider kan bevare - eller måske endda forbedre - den ønskede placering - men kan i dén grad også dale støt og roligt.

Det er ikke nogen hemmelighed, denne placeringskamp er kommet for at blive. Derfor er det vigtigt, at der løbende bliver taget højde for udviklingen inden for SEO, så virksomhedens hjemmesideindhold altid er i topform.

Kontakt Freelancejournalisten.DK for at høre mere om mulighederne for SEO - søgemaskineoptimering - af lige netop jeres hjemmeside.
Fokus på SEO og søgemaskineoptimering skaber synlighed på internettet.

Det intelligente internet

Om man ligefrem kan påstå...

... at søgemaskinerne og internettet gennem det seneste årti er blevet mere intelligent, vil nok være en sandhed med modifikation.

Men fakta er, at søgemaskinernes webcrawlere, der indekserer indhold i Cyberspace i højere og højere grad bliver udviklet til at gennemskue flere og flere nuancer i hjemmesidernes indhold.

Derfor stiller webcrawlerne og søgemaskinerne i dag benhårde krav til, at hver enkelt side på en hjemmeside, har unikt indhold.

Og det skal vi i vores daglige brug og søgen på internettet faktisk ikke være så kede af, da det sikrer, vi ikke skal spilde vores tid på at frasortere en masse unødvendige søgeresultater - det klarer søgemaskinerne nemlig for os.

Det betyder så til gengæld, at vi som virksomheds- og hjemmesideejere skal fokusere endnu mere på SEO.

Det kan vi gøre på baggrund af en veldisponeret kombination af ”nørderi” som fx sidetitler, titletags, velskrevne tekster, gode billeder, beskrivende billedtekster, titles, meta-beskrivelser og metatags.

Een ting er desuden ganske sikkert: Hvis hjemmesidens indhold ikke er unik og kopieret fra en anden hjemmeside, falder søgemaskinernes hammer hårdt og nådesløst i form af en placeringsmæssig deroute. Og så selv om man har omskrevet teksterne en lille smule.

Og så skal man lige være opmærksom på, at den tidligere placering efterfølgende kan være særdeles svær at opnå igen.