Få et sprogligt servicetjek på...

... alle former for tekst og tekstmateriale.

De fleste tekster kan slibes i kanten, så budskabet bliver strammet op og fremstår klart, skarpt og tydeligt. Og det er ikke afgørende, hvad teksterne skal bruges til.

Uanset om det er til pjecer, informationsfoldere, magasiner, blade, manualer eller hjemmesider kan det være en fordel med et sprogligt serviceeftersyn, så budskabet ikke "halter".
En fil er et effektivt værktøj til mange ting. Når det gælder tekst, er det en klar fordel at benytte Freelancejournalisten.DK i stedet!

Lorem ipsum dolor

...sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem Ipsum har været brugt som fyldtekst siden 1500-tallet. Ordene er sammensat, så de ikke forstyrrer det grafiske udtryk i en layout-proces.

Lorem Ipsum kaldes også "vrøvletekst" eller "mumletekst", og udspringer fra en gammel latinsk tekst, skrevet af Cicero i år 45 f.Kr: De finibus bonorum et malorum.

Ciceros indledende tekst Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit betyder oversat til dansk: Der er ingen, som elsker smerten i sig selv, som søger efter den, eller ønsker at eje den bare fordi den er smerte.

I år 45. f.kr. udarbejdede Cicero tekster, som gav mening for datiden. Freelancejournalisten.DK udarbejder tekster, der i den rette kontekst giver mening for nutiden - dog helt uden yderligere sammenligning med Ciceros evne til at skabe sig et eftermæle efter flere tusinde år.