Ram din målgruppe helt præcist med et kundemagasin

Brug kundemagasinet...

... til at differentiere virksomheden fra konkurrenterne

Skal du ramme målgruppen helt præcist, er et kundemagasin det helt rigtige værktøj.

Kundemagasinet er et medie, der både online og på tryk vil øge virksomhedens kendskabsgrad betragteligt. Det giver nemlig mulighed for at præsentere lige netop de produktnyheder, udvalgte kundecases og andre relevante og gode historier, der skaber interesse for virksomheden.

Udarbejdelsen af kundemagasinet skal være baseret på en kombination af branding, salg og markedsføring, og det skal samtidig være et effektivt værktøj for sælgerne.

Det troværdige og relevante indhold i form af tekst og fotos bliver leveret fra Freelancejournalisten.DK både som underleverandør eller som redaktør og projektleder. Det vil sige at Freelancejournalisten.DK varetager al koordinering med alle parter, så virksomhedens medarbejdere og ledelse kun skal bruge tid på at levere det nødvendige input til indholdet.

Kundemagasinet...

... er et særdeles effektivt medie både trykt og online!

Et velskrevet kundemagasin med gode foto inviterer læseren indenfor. Og de bliver der gerne lidt længere, hvis magasinet byder på noget nyt og interessant i en lækker indpakning.

Kundemagasinet er muligheden for at vise omverden, at virksomheden ikke kun tænker på sig selv men også interesserer sig for kundernes, interessenternes og samarbejdspartnernes arbejde.

Et godt kundemagasin kan både leveres på tryk og som et online-magasin.
Et kundemagasin er et særdeles effektivt medie både på tryk og online!