Kommunikationsrådgiver med fokus på strategi

Hvilken kommunikationsstrategi vil være mest effektiv for jeres virksomhed? Hvordan binder vi vores kommunikation sammen med vores markedsføringsstrategi?

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke ansat en kommunikationsmedarbejder eller en formidlingsekspert.

Det skyldes sjældent, virksomhederne ikke har interesse i at have styr på kommunikationen men i langt højere grad, at der ikke er økonomisk grundlag til at oprette en kommunikationsstilling.

Hos Freelancejournalisten.DK er der derfor mulighed for at få den ønskede kommunikationsrådgivning på freelancebasis. Det kan både være i form af at løse ad-hoc opgaver, når behovet opstår - men naturligvis også med en fast aftale, hvor rådgivning og eksekvering bliver udført løbende.

I er eksperterne i virksomhedens og organisationens strategi og mål - jeg er eksperten i, hvordan vi får eksekveret en effektiv strategi med fokus på gennemslagskraft.

Rådgivning i strategisk kommunikation behøver ikke være langhåret - men det er en klar fordel, hvis ønsker, mål og metoder bliver udførligt beskrevet i en synlig plan, der er let at følge.

Få professionel hjælp og assistance til en effektiv kommunikationsstrategi fra idé til strategi og resultat.

Rådgivning om kommunikation...

... skal ikke baseres på langhårede og flyvske strategier.

Det handler om at få beskrevet de mere lavpraktiske "hands-on" redskaber til, hvordan virksomheden eller organisationen fokuserer på bedre kommunikation.

Kommunikationsrådgivning handler om sparring med fagligt begrundede argumenter for de anbefalede løsninger.

Men det handler også om at anskueliggøre tydelige alternativer, da god kommunikation meget sjældent kun går én vej.

For mange kan det virke overvældende at udarbejde en kommunikationsplan. Derfor skal der ikke være tvivl om, det er kommunikationsrådgiverens rolle er at sikre klar synlighed af effekten.

Og så er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på, at der ikke findes en facitliste for rigtig kommunikation.